TC Den Hout | Herstraat 60 | Den Hout

ACTIVITEITEN JEUGD

Als je meer informatie wil over het na-schools tennis, klik dan HIER.

Jeugdtennis bij TC Den Hout wordt verslavend leuk!

Al vanaf 2015 steekt TC Den Hout het jeugdtennis in een nieuw jasje. De kinderen die lid worden nemen dan namelijk geen losse lessen meer af, maar wordt hen een “totaalpakket” aangeboden, het jeugdabbonnement. In dit pakket zitten tennislessen, tennisclinics, toernooien, clubkampioenschappen, competities en andere activiteiten. Dit pakket kost 225 euro op jaarbasis, en dit bedrag is dus inclusief contributie, +/-30 tennislessen, +/-15 tennisactiviteiten en alle andere activiteiten die we voor jullie organiseren.

Introductielidmaatschap

Voor iedereen die het een keer wil uitproberen, is er een introductielidmaatschap van 3 maanden. Tegen betaling van 60 euro voor 3 maanden krijg je 12 tennislessen, mag je vrij tennissen op onze banen en mag je meedoen met alle clinics en andere activiteiten die we organiseren. Als je dit introductielidmaatschap een vervolg wil geven, kun je je voor 20 euro per resterende maand in het kalenderjaar (+15 euro eenmalige administratiekosten) aanmelden als lid van TC Den Hout. Vanaf januari van het volgend jaar betaal je dan gewoon 225 euro per jaar.
Neem voor het aanmelden en andere info contact op met ledenadministratie@tcdenhout.nl of jeugd@tcdenhout.nl

Tennislessen

De tennislessen zullen in groepjes van +/-5 gegeven worden door onze trainster Yvette Basting. De lessen zullen vooralsnog op woensdag- en donderdagmiddag plaatsvinden.

Toernooien en clubkampioenschappen

Een aantal keer per jaar zal er een toernooi voor jeugd georganiseerd worden. Dit zal dan een ouder-kind toernooi of een vriendjes-en-vriendinnetjestoernooi zijn. De clubkampioenschappen worden eens per jaar georganiseerd en daar zal blijken wie zich de beste tennisser op de vereniging mag noemen!

Andere tennissers

Voor alle jeugdleden die geen gebruik willen maken van het jeugdabbonnement, is er de mogelijkheid om te kiezen voor het reguliere abonnement. Dit kost enkel 70 euro contributie. Je mag met een regulier abonnement gebruik maken van onze tennisbanen. Als je ook tennisles wil, neem dan contact op met jeugd@tcdenhout.nl.

De KNLTB World Tour voor Rood en Oranje

Voor de categorieën rood en oranje organiseert de KNLTB de World Tour. De kinderen die zich hebben ingeschreven, zullen op bepaalde zondagen om 9 uur beginnen met tennissen.
Voor verdere informatie verwijzen we jullie graag door naar tenniskids.toernooi.nl en www.tenniskids.nl.

Schema

Het activiteitenoverzicht voor komend seizoen is bekend. Deze vind je hieronder;

  • Geen tennisactiviteiten gepland
AEC v1.0.4
Iedereen die hier vragen over heeft, kan terecht bij jeugd@tcdenhout.nl