TC Den Hout | Herstraat 60 | Den Hout

LID WORDEN

Hoe kan ik lid worden?

Inschrijven bij onze vereniging kan via deze link; Inschrijven bij TC Den Hout

U wordt lid voor onbepaalde tijd per 1 januari van het lopende kalenderjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Bij inschrijving wordt € 4,50 administratiekosten in rekening gebracht. Na ontvangst van het contributiebedrag wordt aan het betreffende lid een toegangspas uitgereikt die recht geeft op het gebruik van de banen overeenkomstig het geldende baan- en huishoudelijk reglement.

Tevens kan het betreffende lid via de ledenadministratie, na betaling van een bedrag van € 4,50, een sleutel krijgen die toegang geeft tot het sportcomplex, de kleedaccommodaties en de kantine. Dit bedrag kan men weer terugvorderen via de ledenadministratie na opzegging van het lidmaatschap en bij inlevering van bovengenoemde sleutel bij de ledenadministratie.

Contributiebedragen

Soort lid Jaarbedrag
Regulier lidmaatschap € 125,00
Dagabonnement* € 100,00
Junioren (tm 17 jaar) Meer info
Ondersteunend lid € 17,50

*Als u een dagabonnement neemt, is het NIET toegestaan te tennissen op werkdagen tussen 18.00 uur en 23.00 uur. U kunt dan dus het gehele weekend tennissen en doordeweeks overdag tennissen!

Indien u later dan 1 januari van het lopende jaar lid wordt, dan geldt de volgende verdeling ten opzichte van de totale jaarcontributie.

Lid worden in januari, februari, maart, april of mei 100% van de jaarcontributie
Lid worden in juni of juli 75% van de jaarcontributie
Lid worden in augustus of september 50% van de jaarcontributie
Lid worden in oktober, november of december 25% van de jaarcontributie

Er bestaat een regeling voor gezinskorting. Hiervoor kunt u artikel 4b van het Contributiereglement 2019 raadplegen.

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of via e-mail te geschieden, voor 1 december van het betreffende kalenderjaar, bij de ledenadministratie – ledenadministratie@tcdenhout.nl.

Wij zijn zeer blij u als nieuw lid van TC Den Hout te mogen begroeten en hopen dat u een zeer sportieve, gezellige en gezonde tijd bij ons mag beleven.