Groet van de voorzitter

27 december 2020


In het laatst verschenen clubblad, vertelde ik dat we voor het volgend jaar plannen in overvloed hebben!Maar ook dit jaar nog op de valreep een nieuw plan.Degene die onze website wel eens hebben bekeken, zullen het met mij eens zijn , dat die zomaar saai is.Nu we ook in KNLTB-Club een website kunnen aanmaken heeft Nancy het plan opgevat om een nieuwe website te maken. Eentje met uitstraling, eentje om trots op te zijn. En dan is hij er!!Aan mij de eer om er als eerste iets op te mogen zetten.Op 8 januari wordt er in ons landje begonnen met de vaccinatie tegen het Corona-virus. Ik ga er vanuit dat dit het begin van het einde is. Dat we weer terug naar normaal kunnen! Dat zal fijn zijn.

Knuffeltje hier, knuffeltje daar, gezellig kletsen en een pilske pakken. Gezellig in ons clubhuis of op het terras.Ik zie het al helemaal voor me.Maar eerst even 2020 afronden!

Afsluiten met de 49e herhaling van onze trouwdag en dan op naar een GEZOND virusvrij 2021.  Ik ga jullie graag weer ontmoeten!! Tot die tijd…CARPE DIEM!!

Jullie voorzitter:Kees

Nieuwscategorieën