TC Den Hout

Tennisclub Den Hout is in juli 1986 opgericht door een groepje Houtse tennisliefhebbers. Doelstelling van de vereniging was en is nog steeds om op een recreatieve en vriendschappelijke manier de tennissport te bedrijven. Gemoedelijkheid, kleinschaligheid en gezelligheid zijn de kernwaarden van de club. Mede hierdoor hebben we er dan ook voor gekozen een lage contributiebijdrage aan te houden.

Vanzelfsprekend bieden we ook tennislessen aan. Voor dit doel werken we samen met Tennisschool Yvette Basting. Je vindt hierover meer informatie onder het tabblad “Tennisles”. Als jeugdlid krijg je bijvoorbeeld 30 lessen per jaar tegen een zeer redelijk tarief.

Ieder lid heeft een sleutel die toegang geeft tot het park en de kantine. Je hoeft bij ons geen bardienst te draaien, je neemt je drankje voorafgaand aan of na je wedstrijd en je rekent digitaal af.

Begin 2023 heeft de club 240 leden, waarvan er 32 jeugdlid zijn. Naast vrij tennissen kun je bij ons ook competitie spelen, meedoen aan de clubkampioenschappen, deelnemen aan het HIT (Houts InvitatieToernooi) en diverse gezelligheidstoernooien. Daarnaast willen we dit jaar de husselavond en de laddercompetitie nieuw leven inblazen. Ook kun je weer een proeflidmaatschap van drie maanden aanvragen voor slechts 25 euro.

Het sportcomplex van de vereniging, dat gelegen is aan de Herstraat in Den Hout, vlakbij de Oosterhoutse wijk de Contreie, omvat drie tennisbanen met verlichting en een kantine. Je kunt bij ons tennissen tussen de akkers en het groen van het mooie Den Hout. Daarnaast beschikt de club ook over 2 jeu-de-boulesbanen met verlichting. 

Naast een actief bestuur wordt de vereniging mede draaiend gehouden door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 427 362

Adres

Herstraat 60
4911 BE Den Hout

KVK-nummer

40282972